Skip to main content

Preguntes freqüents

Com es paga?

Ha de pagar un 20% del total de la seva reserva mitjançant transferència bancària en el moment en que es faci la confirmació. La resta l’haurà de pagar en efectiu o en targeta en el moment que es faci entrega de les bicicletes.

De quines formes de pagament disposo?

Targeta de crèdit, pagament en efectiu i a través de transferència bancària.

Que passa si no entrego la bicicleta a temps?

Si ens avisa amb temps i la seva bicicleta està lliure els dies següents, es pot allargar el període de lloguer amb les tarifes normals. Si no avisa es sancionarà amb 100 euros per dia de demora en l’entrega de la seva bicicleta.

Com funciona la política de cancel·lació de reserves?

Si per el que sigui vostè no pot realitzar el viatge i ha de cancel·lar la seva reserva, pot anular la seva comanda. Si l’anul·lació es produeix fins a un mes abans del dia previst d’entrega es reemborsa el 50% de la paga senyal. Si es cancel·la quan falta menys d’un mes per recollir les seves bicicletes, la reserva no serà retornada.

En quin estat he de tornar la bicicleta?

En el mateix estat en que quedi després del seu darrer dia de ruta. Recordi tornar tots els accessoris i extres ja que en cas contrari els haurà d’abonar. Si la torna en mal estat per caigudes o altres circumstancies haurà d’abonar les peces danyades segons les tarifes del distribuïdor a Catalunya.

Com es calculen el costos de transport?

Fins als 30 km, el transport és gratuït, a partir d’aquí es cobra a 0’30€/km. Tot queda detallat de forma clara en el procés de reserva.

Quin equipament ve amb la bicicleta?

Amb la bicicleta s’entrega un casc, una càmera de recanvi, una manxa de ma i un candau. Si necessiteu algun equipament extra el podeu llogar en el moment de fer la reserva.

Venen bicicletes de segona mà?

Si, bicicletes de temporades anteriors o bicicletes de prova. Si vol més informació truqui al 652960532 o escrigui un correu electrònic a info@labacicleta.cat.

Que he de portar si llogo una bicicleta?

Li recomanem que porti roba còmoda, si té culote millor, i és recomanable que porti el seu propi casc.

Ens poden recomenar alguna ruta?

Si, en tenim moltes de preparades. Entri a la nostra secció de rutes i trobarà un ampli ventall de rutes per tots els públics i de totes les dificultats. Des de rutes per passar amb la família i els nens, fins a rutes per als amateurs millor preparats.

Organitzen viatges complets?

Si. Coneixem bé l’oferta d’allotjaments, restauració, i d’altres activitats complementaries de la zona, i encara que dugui les seves bicicletes des de casa també els podem oferir aquest servei. No dubti en contactar amb nosaltres a través del telèfon 652960532 o el correu electrònic info@labacicleta.cat.

Com funciona el process de reserva?

És molt simple, però alhora li permet personalitzar tots els detalls. Els passos són els següents:

  1. Un cop esculli el model de bicicleta ha de seleccionar els dies de la reserva, el nombre de bicicletes que vulgui vostè del model.
  2. Si vol accessòris ha d’anar a la página de l’accesòri corresponent seleccionar els dies que vulgui reservar l’acceessòri i la quantitat.
  3. Finalment ha d’anar a finalitzar comprar, Revisar les dades introduïdes, omplir les dades personals i seleccionar el lloc de lliurament de la bicicleta.
  4. Es confirma la reserva i es realitza el pagament del 20% del preu total de la reserva.
  5. S’envia automàticament un mail al client amb tot detallat i la confirmació de la reserva. Aquest mail s’ha d’imprimir i s’ha de tenir en mà en el moment de realitzar l’entrega de la bicicleta.